Παράδοση μέσω Μεταφορικής Εταιρείας

Στην περίπτωση που επιλέξετε να έρθουν τα πράγματα που έχετε παραγγείλει μέσω κάποιας μεταφορικής εταιρείας στην παραγγελία σας δεν χρεώνονται μεταφορικά. Τα έξοδα αποστολής θα τα πληρώσετε κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων σας από την μεταφορική εταιρεία.

Παράδοση στην πόρτα σας μέσω ΕΛΤΑ Courier

Στην περίπτωση που επιλέξετε να έρθουν τα πράγματα που έχετε παραγγείλει στην πόρτα σας αυτός είναι ένας από τους πιο οικονομικούς αλλά και γρήγορους τρόπους. Μέσω των ΕΛΤΑ Courier μπορείτε να έχετε τα πράγματά σας ακόμα και την επόμενη μέρα στην πόρτα σας.Το κόστος της αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 5€ τα δύο πρώτα κιλά με επιπλέον χρέωση ανά κιλό ίση με 1€ .

Παραλαβή των προϊόντων από τα γραφεία μας

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να επιβαρυνθείτε καθόλου με μεταφορικά έξοδα και σας είναι εύκολο να περάσετε από τα γραφεία μας στην Αργυρούπολη να παραλάβετε τα προϊόντα σας τότε μόλις γίνει η παραγγελία σας και επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, θα περιμένετε τηλέφωνο ή e-mail επιβεβαίωσης για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας και στην συνέχεια μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας.

Προσοχή : Σε όλες τις παραγγελίες που ολοκληρώνονται και είναι έτοιμες για παραλαβή ο πελάτης δέχεται το αντίστοιχο ενημερωτικό μήνυμα ή ενημερώνεται μέσω τηλεφώνου.